AK Parti Dinar Gençlik Kolları Başkanı İstifa Etti

AK Parti Dİnar Gençlik Kolları Başkanı Fatih İbrahim Salman, işlerinin yoğunluğu nedeniyle partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Salman şunları söyledi:

“Değerli Büyüklerim ve Genç Kardeşlerim, Yol Arkadaşlarım;

5 Temmuz 2016 Tarihinde Başlamış Olduğum Büyük Bir Onur ve Şerefle Yürüttüğüm Ak Parti Dinar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığından İstifa Ettiğimi Sizlere Arz Ederim.

Hastanemizin Otomasyon Sisteminin Değişecek Olması ve Bunun İlçemiz İçin Çok Önemli Bir Seçim Olan Yerel Seçim Dönemine Denk Gelmesi Sebebiyle İş Yoğunluğum Artacak ve Seçim Çalışmalarında Gerekli Özveriyi Gösteremeyecek Olup Aksamalara Sebep Olacağını ve Bulunduğum Mevkinin Hakkını Veremeyeceğimi Düşündüğümden Dolayı İstifa Ettim.

Göreve Geldiğimizde Partimizin Gençlik Kolları Faal Durumda Değildi ve Göreve Gelmemizin Hemen 10 Gün Sonrası Yaşadığımız 15 TEMMUZ Darbe Girişimine Rağmen Bir Çok Çalışma Yaptık Dönem Dönem Güzel İşler Başardık, Ak Partimizin Gençlik Kollarının Dinar'da Artık Var Olduğunu Herkese Gösterdik.

Elbette Dahada Çok Çalışabilir Daha da Güzel İşler Yapabilirdik Ancak Belki Yeterli Değildi Ama Elimizden Geldiğince Bulunduğumuz Mevkinin Hakkını Vermeye Gayret Gösterdik.

Beni Hiç Yalnız Bırakmayan Yönetim Kurulunda ki Kardeşlerime, Yol Arkadaşlarıma Emeklerinden Dolayı Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Hakkınızı Helal Edin Benim Bir Hakkım Varsa Hepinize Helal Olsun.

Beni Bu Göreve Layık Gören Milletvekilimiz Ali Özkaya'ya Her Zaman Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ederim, Umarım Yüzünü Kara Çıkarmamışımdır.

Bu Vesile İle İlçe Başkanımız Idris Er'e Kadın Kolları Başkanımız Gül Çağlı'ya İl Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan'a İlçe Koordinatörümüz Mustafa Mersin'e

Önceki Dönem İlçe Başkanımız Burhanettin Yüksel'e

Önceki Dönem Kadın Kolları Başkanımız Zade Zorcan Orhan'a ve Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Dilek Hanım Çengel'e

Desteklerinden Dolayı Çok Teşekkür Ederim.

Görevim Süresince Her Zaman Bu Mevkinin, Makamın Gelip Geçici Dostlukların ve Davamızın Baki Olduğu Düşüncesi ile Hareket Ettim. Elimden Geldiğince Attığım Her Adıma Dikkat Ederek Davamıza Zarar Verecek Hiç Bir Davranışta Bulunmamaya Çalıştım, Yine de Bilmeden Kırdığım Varsa Özür Dilerim Haklarınızı Helal Edin.

Son Olarak Benim Ak Gençlerim, Kardeşlerim, Yol Arkadaşlarım;

Mevkiler, Makamlar, Kişiler Gelip Geçici Bu Dava ve Devletimiz Bakidir.

İsimler Gider Dava Kalır Yerime Hangi Kardeşimiz Geçerse Geçsin Ona Destek Olun Ak Gençliğimizin Daha da Başarılı Olması İçin Mücadele Edin. Partimizin Geleneklerine Zarar Verecek Davranışta Bulunmayın Her Ne Olursa Olsun Devletimizin Yanında Yer Alın, Oyunlara Gelmeyin Gençlik Varsa Gelecekte Vardır Sizler Geleceğimizin Teminatısınız.

Hakkınızı Helal Edin Hepiniz Her Zaman Birer Kardeşimsiniz.”

Editör: Haber Merkezi