125’inci Yılda Mezuniyet Sevinci

Dinar 125’inci Yıl Ana Okulunda mezuniyet töreni düzenlendi. İki sınıf halinde mezuniyeti kutlayan miniklerin sevincine aileleri de ortak oldu.

İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu’nun da katıldığı etkinlikte öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladıkları el işleri sergisinin de açılışı gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Tutku Metin mezuniyet törenin de şunları söyledi, “Bu güzel günün heyecanını sizlerle paylaşmak çocuklarımız ve bizler için çok değerli, hepiniz hoşgeldiniz.

Dolu dolu bir eģitim yılı geçirdik hep birlikte. Bugün burada yılın son etkinliğinde yine bizlerle olduğunuz için tesékkur ederim.

Çocuklarımızın bir kısmı okulumuzdan mezun olarak 1. sınıfa gecerken, önümüzdeku egitim yılında bizimle beraber olacak çocuklarımızla yine araştırmacı, özgün, gerek sosyal gerekse akademik yönden son derece verimli bir eģitim süreci bizleri bekliyor olacak. Çocuklarimizdan ayrılmak bizleri her ne kadar üzse de, onların büyüdügünü, kendinden emin, sorgulayici ve uretken birer birey olma yolunda ilerlediklerini gormek bizlere gurur veriyor.Şimdiyse 5-6 yaşlarımızın ilk kep atma anlarına tanıklık edeceģiz hep birlikte.

Çocuklarimız bizim umudumuz..

Aydınlık bir yolda tüm çocukların gözlerindeki ışığın ve yüzlerindeki tebessümün eksik olmadığı yarınlara!” dedi.

Minik öğrencilere diplomalarını veren İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise geleceğin teminatı gençlerin bu okullardan en iyi şekilde mezun olduklarını, ilerleyen yaşamlarında hepsine başarılar dilediğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi