Erkeği Karizmatik Gösteren Ceket Modelleri

Konforun modayla buluştuğu birbirinden özel giyim stili ile sokakta, iş yerinde veya seçkin davetlerde tüm bakışları üstünde toplayan bir erkeğin bu kadar karizmatik görünebilmek için çok yakışıklı olması gerekmiyor. Fiziği ise bir yere kadar önemli olabilir fakat ne giydiğine değil nasıl giydiğine bakılır. Aslında sadece modanın stiline uygun arasında doğru bir seçim yapmış olması yeterli!

Evet... erkek giyim zevkini en iyi ifade eden giysi cekettir.''Pantolonun, gömleğin, kravatın,  ayakkabının hiç mi önemi yok!'' diyeceksiniz belki ama ilk göze çarpanın ceket modelleri olduğu su götürmez bir gerçek. Vücuda tam oturmuş, modern ve kaliteli bir kumaştan özenle tasarlanmış bir ceket erkek stilinin en önemli parçası. Tamamlayıcı giysilerin de ceket stiline göre doğru kombine edilmesi de gerekiyor tabii.

2016 Bahar Yaz Ceket Modelleri Nasıl?

Yaratıcı çizgiler ve eşsiz kumaşlar 2016 Bahar-Yaz ceket modasında ön plana çıkıyor. Klasik çizgilerin dışına çıkan moda rüzgarlarından erkek de nasibini almış! Slimfit kalıplarda spor, blazer ceketler yılın gözdesi. Çift renk sıvama desenler, göğüs cep hizası desen baskılar önemli detaylar arasında. Kumaşlar ise çok ince pamuk ve keten ağırlıklı!  

Erkeği karizmatik gösteren ceket modellerinde İtalyan modası her daim ilk sırada yer alır. Dünyanın en şık İtalyan stili erkek ceketleri için web sayfasına göz atmanızı öneririz. Dünya markası Wessi koleksiyonlarında tekdüze değil, çeşitliliği ve tasarımları  ile şaşırtıcı  binlerce model yeni sezona hazır!

Editör: Haber Merkezi