En Güzel Tunik Modelleri

Tesettür kadınların bilekleri, yüzleri dışında açık bir yeri kalmayacak şekilde örtünmesidir. İnançlı insanların uygulamış olduğu bu örtünme stili sadece örtünmeden ibaret değildir. Tesettür bir yaşam stilidir ve hal böyleyken tesettür giyim başlığı altında bir moda da oluşmuştur.

Tesettür Giyimin En Kullanışlı Parçası Tunikler

Tesettür giyimde dar parçalara fazla yer verilemez çünkü vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde örtünmek en doğrusudur. Ancak herkesin kullandığı gibi tesettür giyimde de dar pantolonlar vardır. Bu pantolonların darlığını saklamak için üstüne uzun tunik veya gömlekler tercih edilir.

Bu tunikler oldukça kullanışlıdır ve kolaylıkla kombinlenebilir. Tesettürlü kadınların asla dolaplarından çıkarmadığı tunikler sanılanın aksine sadece pantolonlarla kullanılmaz. Eteklerle de oldukça kolay kombinlenebilir.

Canlı renklerden oluşan tunikler, örneğin turuncu, sarı, pembe ve yeşil, en sık tercih edilen tuniklerin başında gelir. Fakat çok kullanılan bir parça olmasından ötürü insanlar bir süre sonra farklı yapıda tunik arayışına girmişlerdir. Bundan ötürü aşırıya kaçmamakla beraber tuniklere taşlar, pullar, payetler, püsküller, fırfırlar ve pililer eklenmiştir. Böyle minik ayrıntılar hem kombini geliştirmiş hem de tunikte ayrı bir çağ açmıştır. Yine aynı şekilde tesettürde spor giyim oldukça önemlidir. Kadınlar eşofman üstüne kapüşonlu tunikleri gönül rahatlığıyla kullanıp spora gidebilir. Her türlü ayakkabıyla kolaylıkla stil oluşturan tuniklerin modelleri kadar kumaşları da oldukça değerlidir. Spor için en iyi kumaş modeli şüphesiz pamuklu tuniklerdir. Bunun dışında özel günler için tercih edilebilecek tunik kumaşları ise ipek ve şifondur.

Kaliteli Tunik Nereden Satın Alınır?

Tesettürlü kadınların dolaplarının en vazgeçilemez parçası olması ve her parçayla kolaylıkla kombinlenmesi tuniği rövanşta tutar. Her mevsim ve her mekâna uyum sağlayabilecek şekilde olması tuniği satın almanız için başlı başına bir sebeptir. Kapüşonlu, büzgülü, balon kol, asimetrik ve daha birçok tunik modeline rastlayacağınız https://www.terzidukkani.com.tr/ sitesi size her tülü kolaylığı sunar. Her zaman müşteri memnuniyetini en önemli yerde tutan bu site size sadece tunik değil tesettür başlığı altındaki tüm kıyafet ve tesettür parçalarını önünüze sunar.

Editör: Haber Merkezi