Balkabağı Maske ile Cildinizi Arındırın!

Günlük cilt bakımının temel adımları temizleme, tonik ve nemlendirici uygulamasıdır. Haftalık bakımda ise en etkili adım maske uygulamasının yapılmasıdır. Günlük bakım kadar haftalık bakım rutinleri de oldukça önemlidir. Bu sebeple düzenli olarak gerçekleştirmek gerekir. Haftalık olarak kullandığınız maske, cildi temizler ve kirden, yağdan derinlemesine arındırır. Özellikle balkabağı içerikli maske olan Peter Thomas Roth pumpkin enzyme mask cildinizi temizler ve pürüzsüzleştirir. Gelin birlikte bu maskeyi detaylıca inceleyelim…

Peter Thomas Rothbalkabağı enzimli maske, mat, yaşlanmış ve donuk görünümü hedef alarak üçlü bakım yapar. İçeriğinde bulunan balkabağı enzimleri ile cilt görünümünü yenilemeye yardımcı olur ve cildi canlılık kazandırır. Aynı zamanda cilt tonundaki renk eşitsizliklerini de gidermenize yardımcı olur. İçerisinde bulunan amino asitler, enzimler açısından zengin olan balkabağı cilt bakımlarında sıklıkla tercih edilen maske çeşitlerindendir. Balkabağı maske ile yapacağınız bakım;

  • Cildinizdeki ölü hücreleri arındırır.
  • Cildinizdeki kırışıkları azaltır.
  • Cilt kuruluğuna karşı cildinizdeki hücre yenilenmesi sağlar.
  • Cildinizde ipeksi bir görünüm sağlar.
  • Cildi pürüzsüzleştirir ve gençleştirir.
  • Cildin nem oranını dengeler ve besler.

Balkabağı maske ile yapacağınız bakım sonrası cildinizin en üst tabakasını arındırarak, cildinizde meydana gelen lekelerin giderilmesine de yardımcı olur. Ana maddesi kabak olan bu maske,cildinizi yeniler ve cilt kusurlarının azalmasını sağlar. Tüm cilt tipleriyle uyumlu olan bu maskeyi https://www.dermokozmetika.com.tr/peter-thomas-roth-pumkin-enzyme-mask-150mllink üzerinden detaylı inceleyebilirsiniz.

Nasıl Uygulanır?

Cildi temizlemek için ince bir tabaka halinde dairesel hareketlerle hafifçe masaj yaparak yüzünüze uygulayın. Cildinizin hassasiyetine bağlı olarak ortalama 3-7 dakika beklettikten sonra bol ılık su ile durulayın. Haftada 1 veya 2 kere kullanılması tavsiye edilmektedir.

Peter Thomas Roth markası maskenin peeling, vücut losyonu, cilt temizleme ürünleri gibi geniş ürün yelpazesine sahiptir. Sizde tüm ürün çeşitlerine Dermokozmetika’dan uygun fiyat, kapıda ödeme imkanı ve hediyeni sen seç özellikleriyle tek tık ile hemen sahip olabilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi