Tomorrowland

Tomorrowland 15 senelik bir geçmişe sahip, 2005 yılından beri hiç ara vermeden Temmuz aylarından düzenlenen ve 2 hafta süren bir festivaldir. Dünya’nın dört bir yanından festival zaman Belçika’ya binlerce insan gelmektedir. Her seferinden katılımcılarına farklı bir deneyim yaşatan ve standart bir elektronik müzik festivalinden fazlası sunan Tomorrowland bu yüzden zaman ilerledikçe daha da büyüyen bir festival haline gelmiştir.

Tomorrowland Bilet Fiyatları

Festival komitesi tarafından belirlenen standart bir festival fiyatı bulunmaktadır. Ancak bu fiyat festival zamanı yaklaştıkça artmaktadır. Bu yüzden festivale gitmek isteyen kişilerin bilet fiyatları açıklanır açıklanmaz biletlerini satın almaları onlara büyük bir indirim avantajı sağlayacaktır. Bu durum Belçika dışından oraya uçakla gelecek kişiler açısından uçak biletlerinde de geçerlidir. Zaman yaklaştıkça uçak biletleri fiyatları da artmaktadır. Üstelik ikisini birden alıp organize olmak bazı durumlarda gelecek kişilere zaman da kaybettirmektedir. Bunun farkında olan firmalar uçak ve festival biletlerini tek bir paket içinde sunmaktadır.

İndirimli Tomorrowland Fiyatları

Önceden davranan kişiler indirimli festival ve uçak biletlerinden yararlanmaktadır. Ancak burada önemli olan diğer bir şey ise bu biletleri resmi festival seyahat partnerlerinden birinden almaktır. Çünkü bunun dışındaki firmalar yüksek fiyatlarla bu biletler satmaktadır.

Bu yüzden festivale gitmek isteyenkişilerin Tomorrowlandhttps://www.tripoki.com/tr/tomorrowland linkte yer alan resmi festival seyahat partnerinden destek alması daha doğru olacaktır.

Editör: Haber Merkezi