Pırlanta Yüzük Modelleri

Evliliğin kapısı denilebilen bir aksesuar olan ve bütün kadınlara yakışan tek bir aksesuar vardır. Bu aksesuar; pırlanta yüzük, birbirinden farklı tasarımları ile kadınların hayali olan bir üründür. Hemen hemen her kadının parmağında bulunan bu yüzükler sevginin en belirleyici göstergesidir. En çok kullanılan model tek taşlı modellerdir.

En az kullanılan model ise beş taş modellerdir. En az tercih edilme sebebi ise en pahalı model olmasıdır. Aynı zamanda son yıllarda popüler hale gelmiş olan altın ile harlanmış tek taş modelleri de en çok tercih edilenler arasında bulunmaktadır.

Pırlanta Yüzük Fiyatları

Bir pırlanta yüzük fiyatı bazı önemli etkenlere göre değişmektedir. Tüm yüzüklerin fiyatı doğal olarak birbirinden farklıdır. Burada ki en önemli etmen üründe kullanılan pırlantanın gramıdır. Bir üründe ne kadar çok değerli taş veya değerli maden kullanılırsa fiyat doğru orantılı olarak o kadar artar.

Bu takı ürününü satın alırken ilk önce piyasa araştırması yapılması gerekmektedir. Piyasa değerinin altında olan takılara itibar etmeyiniz. Birbirinden güzel yüzük modellerini https://www.emajewellery.com.tr/pirlanta-yuzuk adresini ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi