Panerai Luminor İmajı

Saatçilik tarihinde Luminor teknik bir dönüm noktasıdır. Panerai Luminor günümüzde yaşam tarzı fenomeni haline gelmiş işlevsel ve sanatsal imaja sahip olmaktadır. Fakat markanın ilk saatleri savaş ortamında tam anlamıyla test edilmiştir. Panerai Luminor bu tarihi bağlantısıyla temelde sağlamlık işlevsellik özgünlük odağında tasarlanması sağlanmıştır. İtalyan donanması için üretilen Retro modelinin evrime olan Luminor 1940 yıllarında piyasaya sürülmüştür. Kırılmalara ve çarpmalara karşı koruma sağlayan özel kurma tepesi de yenilikçi bir tasarımdır. Bu özelliği ile öne çıkarmaktadır.

Karanlıkta okunabilen, su geçirmeyen, işlevsel, yüksek kalite, lüks saat modelleri arasında Panerai Luminor koleksiyonu farklı tasarım detayları ile öne çıkmaktadır. İkonik modellerini Entropia dünyasında keşfedebilir sanatsal ve lüks tasarımları değerlendirilebilir.

Panerai Luminor Saat Modelleri

Her yıl yeniden markanın yeni teknolojilerle tasarladığı Panerai ikonik saat modelleri genel olarak paslanmaz çelik kasadan oluşmaktadır. Seramik ve kırmızı altından ve titanyum kasa seçenekleri de bulunmaktadır. Seride solaklar için özel tasarlanmış kurma tepesi ile kasanın solunda olan saat modelleri de bulunmaktadır. Panerai Luminor model ve seçenekleri detaylarıyla https://www.entropia.club/tr/panerai-luminor/ sitesinden inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi