Özel İçeriği İle Dermo White Krem Kullananlar

Günümüz dünyası, kadınların kozmetik gereksinimlerini karşılama konusunda oldukça hızlı gelişen bir sürece tekabül etmekte ve hâl böyle olunca kozmetik ürünlerin çeşitliliği de her geçen gün artarak çoğalmaktadır. İşte Dermo White Cilt Beyazlatıcı Krem, bu çeşitlilik içinde kişisel bakım ürünlerine yeni bir soluk getirebilme konusunda önemli bir yardımcı rol üstleniyor.

Artık ülkemizde de piyasaya sürülen beyazlaştırıcı etkisiyle ten renginin kalıcı olarak açılmasına olanak tanıyan bir biçimde ön plana çıkıyor. Öyle ki, “Sabi White” teknolojisiyle ciltteki renk pigmentlerini uyaran ve melanin hormonunun seviyesini azaltan bu ürün, beyaz pirinç, yeşil zeytinyağı, arnica çiçeği, Türk kahvesi ve limon ekstratıyla birleşip kullanıcılarına harmanlanmış organik bir içerik sunmaktadır. Bu yönüyle, tamamen bitkisel özlerden oluşan; kimyasal  tepkimelerden uzak olan ve böylece sağlıklı bir bakım ürünü olarak değerlendirilebilir.

Patentli Formülüyle Beyazlaştırıcı Etkisi

Ciltte koyu renk oluşumlar, bölgesel koyuluk ve kararma gibi sorunların giderilebilmesinde, Dermo White tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen bu beyazlatıcı krem, içerisinde yer alan “sabi white” aktif maddesi sayesinde kullanıcılarına farklı bir deneyim kazandırabilmeyi hedefliyor.

Ciltte koyuluk oluşumunun asıl sebebi olan melanin hormonunun düzeyi, her insanda bribirinden farklı oranlarda seyreder; fakat aynı ten üzerindeki değişik noktalarda melanin hormonu oranının farklılık göstermesi, ciddi bir cilt problemine maruz kalmak anlamına gelir. Dolayısıyla bu ürün, kullanıcılarına olası cilt problemleriyle ilgili olarak bir çözüm imkanı yaratabiliyor.

Aynı zamanda patentli formülüne dayanarak 1 ay gibi bir sürede %65 oranında beyazlatıcı değişimin gerçekleşeceğini vad ediyor ki bu oran 5 ton beyazlık ile eş değerdir. Beyazlaştırıcı etkinin 60 günlük sonucunun ise, laboratuvar çalışmalarında  % 85 gibi bir orana denk geldiğinden bahsedilebiliyor. Öte yandan bu ürün, renk pigmentlerinin kalıcı olarak rengini açmaya, cilt lekelerinin yok edilmesine ve kırışıklıkların giderilerek daha genç bir cilde sahip olunmasına da katkı sağlayabiliyor.

Kullanım Şekliyle Sonuçlandırıcı Etkisi

Piyasadaki her Dermo White Krem, 1 aylık bir kullanım süresi barındırıyor. Diğer bir deyişle, bir kutu kremin kullanım periyodu 30 gündür. Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmış bu ürünün kullanımı, geceleri yatmadan önce temizlenmiş cilde uygulanmak şeklinde belirlenmiştir.

Beyazlatıcı krem, hem yüz hem de vücutta kullanılmaya elverişli olarak hazırlanmıştır ve ciltte kendiliğinden emilen bir niteliğe sahiptir. Bu nedenle ürünün cilt üzerine uygulanmasının ardından herhangi bir yıkama ya da durulama işlemine gerek olmamaktadır. Ürünün ciltteki koyuluklar ve kararmalar açısından vücuttaki her bölgeye uygulanabilme özelliği ise, organik içeriğinden dolayıdır ve bu nedenle cilt için herhangi bir zarar ya da olumsuz bir yan etki teşkil etmemektedir. takip edildiğinde baya iyi sonuçlar alındığı görülebilmektedir.

Etkinliğindeki formülasyon ile, ten renginin açılmasına katkı sağlarken, sorunlu bölgelerin beyazlaşmasına da yardımcı olur. Örneğin, göz altı morlukları, koltuk altı, diz ve dirsekteki koyuluklar, yüz, göğüs ve genital bölge koyulaşması gibi sorunların hem anında hem de kalıcı çözümüne olanak sağlayabiliyor. Ayrıca bu beyazlatıcı krem, firma prensipleri gereği kullanıcılarına 365 gün iade garantisi de temin edebiliyor.

Editör: Haber Merkezi