Jean

Spor ve rahat tarz sevenlerin en çok kullandıkları kıyafetlerden olan jean kıyafetlerin farklı modelleri bulunmaktadır. Kadınlarda pantolon başta olmak üzere jean gömlekler ve trençkotlar bulunmaktadır. Jean denilince ilk akla gelen pantolonlarda kadınlar için değişik kesim ve paça modelleri bulunması bu kıyafetlerin daha çok kullanılmasını sağlamaktadır.

Jean pantolonlar renklerine göre farklılık gösterebilir. Bunun yanında yırtık modeller, İspanyol paça modelleri püsküllü modeller olarak da jean modellerini görmek mümkün olmaktadır. Jean sevenler bu pantolonları özellikle günlük yaşamda daha rahat hareket edebilmek ve uzun süre ütü ihtiyacı hissetmeden bu kıyafetleri kullanmak için tercih etmektedir.

Jean Şıklığı ve Rahatlığı

Jean kıyafetler rahatlığın adresi olduğu gibi son yıllarda şıklığın da adresi olarak gösterilmektedir. Pantolon, gömlek, ceket şeklinde şık jean modelleri bulunmaktadır. Bu kıyafetlerin salaş ve spor tarz olarak yapılan tasarımlarının yanında moda dünyasında çok sık rastlanan payetli ve süslü jean modelleri de bulunmaktadır. Bu farklı ve her tarz beğeniye uygun olacak şekilde tasarlanmış olan jean modellerini incelemek ve satın almak için https://www.beyyoglu.com/collection/jean sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi