Jacquess Philippe Saat

Tasarımında her zaman olduğu gibi lüks ve kaliteden ödün vermeyen Jacquess saat modelleri her zaman tercih edilebiliyor. Hem spor giyim ile hem de klasik tarza göre tasarlanan bu ürünü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Jacquess Philippe saat ürünlerinde kullanılan makineler ise İsviçre üretimine sahip Rondra markadır. Bütün ürün modellerinde çizilmeye karşı oldukça dayanıklı safir kristal cam kullanılıyor. Kullanılmakta olan deri malzemeler ise dana derisidir.

Çelik hasır dokuma ve çelik kordona sahip bütün Jacquess Philippe saat modellerinin hepsinde takvim özelliği bulunur. Spor olarak tasarlanmış modellerde ise salise, saniye ve dakika göstermeye yarayan kronometre bulunur. Böyle bir ürün sayesinde dilediğiniz yerde dilediğiniz kadar vakit geçirmeniz mümkün olabilir.

Jacquess Philippe Saat Fiyatları

Oldukça fazla tasarım ve özelliğe sahip olan Jacquess Philippe saat modellerini istediğiniz kıyafetiniz ile kombinleyebilirsiniz. Fiyatları daha çok modeline göre değiştiği için kendi tarzınıza ve zevkinize uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz. Sizde Jacquess Philippe saat almak isterseniz https://www.kosovalisaat.com/jacques-philippe-saat sitesinden istediğinizi alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi