Farklı Olmayı Sevenlerin Tercihi Baget Kolye

İsmini pırlantasının kesim tarzında alan baget kolye son zamanlarda modern duruşu ile en çok tercih edilen pırlanta kesim modeli olarak altın ve pırlanta severlerin karşısına çıkıyor. Özellikle modayı takip edenlerin bu aralar kullanacağı son derece modernize bir kolye taşıdır.

Köşegen Yapısı İle Baget Kolye Alışılmışın Dışına Çıkarıyor

Geometrik yapısı ile dikkatleri üzerine çeken bir yapısı var. Baget kolye dört köşesi bulunan dikdörtgeni andıran bir yapıya sahip olmak ile genellikle oval ya da yuvarlak yapıya sahip olan takıların arasından kolaylıkla ön plana çıkmaktadır.

Baget Pırlanta Neden Tercih Ediliyor?

İnsanların özel günlerinde onlara özel hediyeler vermek günün unutulmaz olması için önemli bir adım olabilir. Evlilik tekliflerinde, nişan ve söz, doğum günlerinde tek taş pırlanta yerine baget yüzük ve baget kolye hediye edilebilir. Böylece partnerin herkesten farklı olduğunu anlamasına yardımcı olunacaktır. Artık trend tek taş değil geometrik kesimlere sahip olan takılardır. Bu eşsiz ürüne https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-baget-kolyeler sitesinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi