Çiftçi ve Tarım Dostu

Çiftçi ve tarımla ilgili her tür bilginin yer aldığısitesi hayvan alım satım, hayvansal gıdalar, tarım araçları ve gereçleri, tarım ilaçları, mevsimlik yada daimi tarım işçileri, tarım iş ve işlemleri, tarım ürünleri, tarım araçları, tarımsal arazi, destekleme faaliyetleri ve kültürel tarım faaliyetleri gibi daha pek çok konuda çiftçinin yanında.

Çiftçi Dostu Site

Sitenin adresi tıklandığındailanlarını görebilirsiniz. Kurulum amacı çiftçi dostu olması nedeniyle ücretsiz tarım çiftçi ilan sitesi adresinde istediğiniz ilanı ücretsiz yayınlayabilirsiniz.

Uygun fiyata tarım ve çiftçilik ile ilgili her tür iletişim ağına yer veren sitenin sayfalarında hayvancılığa başlayanlara yönelikve küçükbaş hayvan besleme teknikleri de yer alıyor.

Sitenin Amacı

Öncelikle ülkede daha sonra dünyada tarım ve hayvancılığı internet teknolojisini kullanarak bu alanda faaliyet gösterenleri ortak bir paydada buluşturmak. Aynı zamanda aracısız üretici ve tüketici halkalarını oluşturmak.

Site aracılığı ile üye olan olmayan çiftçiler istedikleri pazara aracısız ulaşabilecek.

Üreticiden tüketiciye kaliteli ürünü istenilen miktarda ve ek masraflara dahil olmadan ulaştırmak

Komisyon ücretlerini ortadan kaldırmak doğrudan alıcıya ulaşmak

Ücretsiz üyelik ile site üzerinden her hangi bir mağduriyet yaşanmadan güvenli internet pazarcılığını büyük kitlelere ulaştırmak.

Sitenin amaçları arasında olup site kuruluşunda yer alan ekip uzman deneyimlere sahiptir.

Editör: Haber Merkezi