Baget Pırlanta Yüzük

Baget kesimi, uzun dikdörtgen bir görünüm vermek için bir ucu uzatılmış kare bir kesimdir. Baget pırlanta yüzük, benzersiz şekli ve boyutu nedeniyle uzun yıllardır popüler olmuştur. Günümüzde tasarlanan baget pırlanta yüzükler, gündelikten resmiye ve hatta ofise kadar herhangi bir kıyafetle giyilebilir. Kot pantolon ile giyebileceğiniz veya iş için şık bir kıyafetle giyebileceğiniz kadar çok yönlüdür.

Baget kesimi, yukarıdan bakıldığında bir prenses kesiminin şeklini andırdığı için prenses kesimi olarak da bilinmektedir. Bununla birlikte, prenses kesimi, yan yana derinliği nedeniyle baget kesiminden daha fazla detay içerirken, bagetin derinliği yalnızca önden arkaya doğrudur. -Bu nedenle, görünüm benzerliklerine rağmen birbirlerinin tam kopyaları değildirler.

Baget elmas, sivri uçlu kare şeklinde bir elmastır. İnce bir dikdörtgen şeklinde kesilir. Bu da Baget pırlanta yüzük modeline adını verir. Baget pırlantanın uzunluğu genişliğinden daha uzundur ve yuvarlak kenarlar yoktur. Baget pırlantalar genellikle zümrüt benzeri bir şekilde kesilmiştir. Ancak bu kesim için başka birçok şekil de mümkündür. Siz de Baget pırlanta yüzükleri incelemek isterseniz https://www.emajewellery.com.tr/baget-pirlanta-yuzuk internet sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Editör: Haber Merkezi