Ambar Taşıma Nedir?

Ambar taşıma, zaman zaman fabrikaların en çok ihtiyaç duyduğu hizmetlerden biridir. Payam Lojistik farkıyla siz eşyalarınızı güvenilir şekilde gönderebilirsiniz.

Farklı firmaların yüklerini bir araca yükleyerek belirli bir yere gönderilmesini sağlayan hizmete ambar taşıma denir. Bu hizmeti veren şirketler, belirli şehirlere kuru yük taşımacılığı yapar. Taşımasını yapmış olduğu şehirler genel olarak kısıtlıdır.

Payam Lojistik, ambar taşımacılıkta ön plana çıkan profesyonel bir şirkettir. Kısıtlamaları kaldırarak yüklerinizin İstanbul’dan 81 ile taşınmasını sağlar. Bu konuda size uygun fiyat seçenekleri sunmaya devam eder. Ambar kargo hizmeti almak isteyen pek çok kişi, Payam Lojistik’i tercih ederek yüklerinin en iyi şekilde teslim edilmesine olanak tanır!

Ambar Taşıma Türleri Nelerdir?

Ambar taşımacılıkta ürünlerinizi firmaya vermeniz gerekir. Bu aşamada yola çıkacak araç dolana kadar eşyalar, şirketin deposunda bekletilir. Araç dolduktan sonra diğer fabrikaların eşyalarıyla birlikte yola çıkar. Bir araçta sadece aynı şehre gönderilmesi beklenen yükler mevcuttur. Yükleriniz için aşağıdaki taşıma hizmetlerinden yararlanmanız mümkündür:

  • FTL Komple Taşıma
  • Yurt Dışı Taşıma
  • LTL Taşıma
  • Intermodal Taşıma
  • Kontratlı Taşıma

Yukarıdaki hizmetleri sunan birçok firma bulmanız mümkündür. Ancak önemli olan size güvenliği garanti etmesidir. Payam Lojistik, bu konuda kendini kanıtlamış bir firmadır. Günlük olarak çıkan araçlarla Türkiye’nin 81 iline taşıma hizmeti yapar. Küçük büyük fark etmeksizin eşyalarınızı Payam Lojistik güvencesiyle gönderebilirsiniz.

Ambar Kargo Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Ambar taşıma için önemli olan bir diğer konu fiyatlardır. Siz de yüklerinizi göndermek için bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız Payam Lojistik ile iletişim kurabilirsiniz. Firmayı aradığınız zaman sizden birtakım bilgiler istenir. Yüklerinizin ne olduğu ne kadar sürede teslim edilmesi gerektiği gibi bilgiler alınır.

Müşteri hizmetleri, söyledikleriniz doğrultusunda size gerekli bilgiyi verir. Örneğin; kaç günde kargonuzun ulaşacağını söyler. Ardından bu hizmet için ne kadar ödeme yapacağınızı bildirir. Payam Lojistik, fiyat için her zaman sizi memnun edecek ücretler belirler. Çok fazla harcama yapmadan yüklerinizi en kısa sürede ulaştırmak için siz de firmayı tercih edebilirsiniz. Sigorta kapsamına alınan ürünlerinizin güvenli şekilde ulaştıracağınızdan emin olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi