Jbl Bluetooth Kulaklık Tasarımları

Jblbluetoothkulaklık , kulak üstü, kulak içi, askılı, askısız, su altı kulaklık gibi birçok modeli bulunan, ses verecek olan cihaza kablo olmaksızın bağlantı kuran bir kulaklık çeşididir.Kimisi mikrofonlu olup müzik dinlemenin yanı sıra iletişim kurmayı da keyifli hale getirir. Telefona ya da tablete bağlantı sağlayacak bir kablo yerine, bluetooth çekim gücü ile telefonunuz cebinizde ya da çantanızda iken rahatlıkla kullanıma hazır halde olacaktır. Jblbluetooth kulaklıkspor kulaklığı olmak için oldukça ideal bir yapıya sahiptir.

Egzersiz sırasında kabloların dolaşma dezavantajını ortadan kaldırır ve yalıtım özelliği sayesinde dışarıdan gelecek sesleri önler. Üstelik kimi tasarımı su altında dahi sorunsuz çalışmaya devam eder. Bu özelliğe sahip olan kulaklığı, yağmurda, havuzda ve sauna da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Jbl Bluetooth Kulaklık Teknik Özellikleri

Jblbluetoothkulaklık , şarj alabilmesi için bir usb girişine sahip olup 2-3 saat gibi kısa bir sürede pili şarj eder ve 8 saatlik bir kullanım süresi sunar. Bluetooth frekansı ve gücü bakımından oldukça iyi olması kesintisiz ses akışına olanak sağlar. Üstelik sesin frekansı ve sürücü boyutu sayesinde ses kalitesi artar. Bunların yanı sıra yalıtım özelliği sayesinde kulaklık içinde oynayan ses dışarıya çıkmazken, dışarıdan gelen sesler de kulaklık içine girmez. Bu özelliklere sahip kulaklıkları incelemek için https://www.desibela.com/bluetooth-jbl-kulakliklar linkinden bilgi alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: Haber Merkezi