REKOR KAPAK TOPLADILAR
Engelli bireyleri hayata bağlayan Kapak Toplama Kampanyası'na bir destekte Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'ndan geldi.
Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan Kapak Toplama Kampanyası, engelli bireylerin umudu olmaya devam ediyor. Kampanyaya destek bu kez de Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'ndan geldi. Okulun öğretmen ve öğrencileri topladıkları 200 bin adet kapakla engelli bireylerin umutlarını yeşertti.
Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okul Müdürü Asım İlarslan, Okul Öğretmenleri; Bülent Serteser, Erhan Başer, Gökhan Çevik ve bir grup öğrenci, topladıkları kapakları Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masa Birimi'ne teslim etti.
Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Asım İlarslan, engelli bireylerin yaşam koşullarını arttırmaya yönelik gerçekleştirdikleri bu çalışmanın tüm kesimlere örnek olmasını temenni etti.