Müftü Celil Şimşek’e Güle güle git



 Mehmet Ali Özata, Ramazan Gürbüz, Hilmi Çalışkan, Ayhan Kalkan ve Umut Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz İlçe Müftüsü Celil Şimşek’e makamında Güle gülü git dediler
 
Müftü Celil Şimşek’e Güle güle git.
Dinar İlçemize Müftü olarak Necdet Karabağ’dan sonra 09 Ağustos 2010 tarihinde atanarak göreve başlamıştı. Yaklaşık yedi yıldır Dinar’da görevini sürdüren müftümüz Celil Şimşek ‘in tayinini duyan biz basın mensupları ve Dinar’da yaşayanlar bu habere üzülmüştür. Yedi yıldır ona alışmıştık. Görevi süresi içinde iyi ve verimli çalışmalar yaptığın şahit oluştuk. Her mahallede camiler haricinde yer temini ederek yetişkinler ve çocuklara Kuran kursları açmasına öncülük etmişti. Camiler, minareler yapılmasına yardımcı olmuştu. Sık sık vaazlarla cemaati bilgilendirmişti. Makamında yaptığımız sohbetimizde “Yaptığım işler benim asli görevim. Ben yalnızca hayırsever vatandaşlarımıza yardımcı oldum. Beni üzen şey planladığım yapılması gereken projeleri tamamlamadan Dinar’dan ayrılmam olacaktır. İnşallah onları da yeni müftü arkadaşımız tamamlar. Ben her zaman sizden ve vatandaşlarımızdan destek gördüm. . Yaptığımız çalışmalarda hiçbir engel ile karşılaşmadık. Her zaman ne yapabiliriz, daha ileriye nasıl götürebiliriz şeklinde düşündük ve ona göre hareket ettik”  dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son tayinlerle Sakarya’nın Pamukova ilçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Müftümüz Celil Şimşek’e gazeteciler olarak Hilmi Çalışkan, Ayhan Kalkan, Ramazan Gürbüz,   Mehmet Ali Özata ve İsmail Yılmaz ile birlikte makamında ziyaret ederek Müftümüz Celil Şimşek’e yeni görev yerinde başarılar dileyerek helalleşerek ayrıldık.
Güle güle sayın müftümüz Celil Şimşek…