İYİ Parti il binasında gerçekleşen buluşmada partililere hitap eden Milletvekili Olgun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yoğun gündemine değinerek, kısa bir mola verip ilçe ve beldenin sorunlarını dinlemek istediklerini ifade etti. Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken de katıldı.

Milletvekili Olgun, partililerin sorularına yanıt verirken, İYİ Parti'nin iktidara aday olduğunu ve gelen tüm eleştirilere rağmen tek başına seçimlere girme kararlılığını koruduklarını söyledi. Olgun, bu tutumlarıyla İYİ Parti'nin hedef haline geldiğini ve parti başkanları Meral Akşener'in yanlarında olduklarını belirtti. İttifak yapmamalarından kaynaklanan istifaların normal olduğunu, önemli olanın üye kaydı olduğunu dile getirdi.

ODAK’ın birinci sayfası: “Elimiz boş dönmüyoruz” ODAK’ın birinci sayfası: “Elimiz boş dönmüyoruz”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun mahalli seçimlere ilişkin açıklamalarına da yer verildi. Başkan Mısırlıoğlu, gece gündüz seçim çalışmalarına devam ettiklerini ve partinin son derece hazırlıklı olduğunu vurguladı. Parti içi eleştirilere vakit kaybetmeden, partililerin birlikteliği ve iletişime odaklanması gerektiğini belirten Mısırlıoğlu, şu ana kadar en çok aday açıklayan partinin kendileri olduğunu söyledi ve seçimlerde en iyi sonucu alacaklarına inandıklarını dile getirdi. CEMİLE KAYTAN

Editör: Cemile Kaytan