MHP heyeti Emirdağ ve Bayat ilçelerini ziyaret etti

MHP Emirdağ ve Bayat ilçelerine çıkartma yaptı. MHP İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ , MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet PARSAK ile partililerden oluşan heyet Emirdağ ve Bayat ilçelerinde STK ‘ları ve esnaf ziyaretlerinde bulundular. İlk olarak Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ‘ ı makamında ziyaret eden heyet daha sonra Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası , Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Emirdağ Sanayi Sitesine ziyaretlerinden sonra Bayat ilçesinde ziyaretlerinde görüşmelerinin arkasından Bayat Derbent köyü ziyaretleri ile heyet programını tamamladı.

Ziyaretler sonrasında MHP İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ ‘’ Çalışmalarımız kapsamında bugün de Emirdağ ve Bayat ilçelerimizde devam ettik. Öncelikle bizleri samimi duygular ile karşılayan Emirdağ ilçe Başkanımız Abdil DEMİRAL ‘ a ve ilçe yönetimi üyelerine , Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN ‘ a , ziyaretlerde bulunduğumuz STK ‘ ların biri birinden değerli Başkanlarına ve Yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Partimiz tüm teşkilatları ile çalışmaya tüm hızı ve gücüyle devam etmektedir. Emirdağ ve Bayat ilçelerimiz bizler için göz bebeğimizdir. Partimizin başarılarıda bir çok kesim tarafından takdir edilmiştir. Şartlar ne olursa olsun , Milliyetçi Ülkücü Hareketin başarısı için her bir neferimiz yaz kış demeden birlik ve beraberlik içerisinde var olan gücü ile çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmalar sonrasında vatandaşlarımızın da bize olan tam güveni ile iktidarın tek alternatifi olan partimiz çalışmalarına devam edecek. ‘’ dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet PARSAK ‘’ Heyetimiz ile çalışmalar ve ziyaretler kapsamında bu günde Emirdağ ve Bayat ilçelerimizi ziyaret ettik. Milliyetçi Ülkücü Hareketin iktidarının ayak sesleri kulakları sağır eder derecesinde Emirdağ ve Bayat ilçemizden de duyulmaktadır. Bizim bu kutlu davaya ilk gün ki gibi aşk ve sadakat ile koşar adımlarla yolumuza devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Gittiğimiz her ilçede , kasaba ve köylerde vatandaşlarımızın liderimize olan güveni , sevgisi bizleri de ayrıca onurlandırmaktadır. Hiç şüphesizdir ki üç hilalin iktidarı yakındır. Bunu milletimiz seçimlerde de bize olan güveni ile sandıklarda gösterecektir. Çıktığımız bu kutlu yolda bizleri güler yüzle karşılayan hemşehrilerime , bizler ile gecesini gündüzünü katan her bir dava arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. ‘’ dedi.

Editör: Haber Merkezi