Koyuncu,“Emirdağ'a Dört Ayda Dört Borçsuz Araç kazandırdık”

Emirdağ Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu göreve başlamasının dördüncü ayında Emirdağ Belediyesine dördüncü aracı kazandırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Serkan Koyuncu : “Emirdağ halkına hizmet için bu göreve geldik. Düşündüğümüz tek bir şey var. Her şeyin en iyisine layık olan Emirdağ halkına hak ettiği hizmeti nasıl sunarız? Bu düşünceyle göreve gelişimizin dördüncü ayında şehir içi yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere iki araç daha alarak toplamda dört aracı belediyemize kazandırmış olduk. Emirdağımıza ve halkımıza hayırlı-uğurlu olsun. Önümüzdeki günlerde Emirdağımız çok daha önemli hizmetlere şahitlik edecek. Emirdağ Belediyemize kazandırdığımız araçlarımız kredisiz ve borçsuz bir şekilde belediyemiz filosunda yer aldı.” dedi.

BELEDİYE’NİN ALDIĞI YENİ MİNİBÜSLERİ VALİ VE MİLLETVEKİLLERİ TEST ETTİ

Emirdağ'da bir dizi açılışlara katılmak üzere Emirdağ'a gelen Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz Emirdağ Belediyesi tarafından şehir merkezinde kullanılmak üzere alınan minibüsleri de test etti. Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte ilk seferini yapan minibüse binen Vali Tutulmaz ve beraberindekiler Gömü Kasabasına gitti. Vali Tutulmaz burada geçtiğimiz günlerde vefat eden Gömü Belediyesi çalışanı Fuat Ateşli için düzenlenen Mevlid programına katılarak, Ateşli ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Editör: Haber Merkezi