Emirdağ Belediyesi Evde Temizlik Hizmetleri İle Yardıma İhtiyacı Olan Vatandaşların Yanında

Emirdağ Belediyesi, pandemi dolayısıyla ara verdiği “Evde Temizlik Hizmeti”ne normalleşme sürecine geçilmesinin ardından yeniden başladı. Hizmet kapsamında 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların ev temizlikleri, belediye ekipleri tarafından ücretsiz olarak yapılıyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla birçok alanda örnek hizmetleri hayata geçiren Emirdağ Belediyesi, 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri günlük ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giderek, temizlik hizmeti veriyor. Periyodik olarak ziyaretler gerçekleştiren ekipler, evin tüm temizlik işlerini özenle yaparak, odaları hijyenik ve düzenli hale getiriyor. Yardıma ihtiyacı olan, yaşlı ve engelli vatandaşlar hayatını kolaylaştıran belediye ekipleri ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Pandemi dolayısıyla yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Hemşehrilerimizin her konuda yanında olmaya özen gösteriyoruz. Evde temizlik hizmetimiz de ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sunduğumuz hizmetlerden biri. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, rahatı, duası bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

Evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Emirdağ Belediyesi'nin (0272) 442 78 01 (dahili 138) numaralı telefon numarasını arayarak, taleplerini ulaştırıyorlar.

Editör: Haber Merkezi