Emirdağ Belediye Başkanından Kamuoyuna Açıklama

Şeffaf Belediyecilik anlamında vatandaşlarımızın, Emirdağ Belediyemizin yaptığı iş ve işlemlerden haberdar olabilmesi için www.emirdag.bel.tr resmi internet sitemizi daha etkin kullanmamız gerektiği hasıl olmuştur.

Bu nedenle resmi internet sitemizde vatandaşlarımıza doğru bilgileri aktararak kamuoyunda oluşan bilgi kirliliklerinin de önüne geçilmesi hedeflenmiştir.

Siyasetin temelinde ahlak olduğu düsturuyla bazı çevrelerin bilmeden, araştırmadan, mesnetsiz yaptıkları çamur atma operasyonları Belediyemiz çalışanlarını asla hizmetten alıkoyamayacaktır.

Gönül Belediyeciliği kavramını anlamayanlar, bilmelidir ki; şehrimizin kavgadan, çıkar çatışmalarından, çekişmelerden uzak tutulması siyasi görüşü ne olursa olsun insanımıza hizmetin en alasının getirilmesini, oluşan haksızlıkların 82 milyon insanımızın vebali diyerek engellenmesi, rant çetelerinin ve hamilerinin devletimize ve milletimize yaklaştırılmamasıdır gönül belediyeciliği.

Bu minvalde duyarlı vatandaşlarımızdan ricamız, belediyemiz resmi internet sitesini takip etmeleri ve duyacağını bilmeden diyenlerin sözlerine itibar etmemeleridir.

Yukarıdaki izah edilen ve benzeri sebeplerden dolayı da belediyemiz resmi internet sitemizde Kamuoyu Aydınlatma Birimi kurulmuştur. Hassasiyetle takip etmeniz dileklerimizle.

Serkan KOYUNCU

Belediye Başkanı

Editör: Haber Merkezi