Emirdağ 15. Gurbetçi Festivaline Büyük ilgi

Emirdağ 15. Gurbetçi Festivali’nin 5. günü Otogar Festival Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik ve konserlerle coşku içinde geride bırakıldı. 5. gün etkinliklerinde YTB katkılarıyla çocukların sevgilisi Rafadan Tayfa‘nın mükemmel gösterilerinin ardından, Dj Tuğba Emirdağlılara müzik ziyafeti sundu.

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban,Yurt Dışı Türkler Topluluğu Başkanı Abdullah Eren, Belçika Saint Josse Belediye Meclis Üyeleri Safa Akyol, Dorah İlunga, Hatice Özlücanbaz, Zele Belediye Meclis Üyesi Gürkan Sarı, Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu halkı selamlayarak en içten dileklerini ilettiler ve bir sonraki festivalde de tekrar buluşmayı heyecanla beklediklerini söylediler.

Karşılıklı takdim edilen hediyelerin ardından, halk oyunları ekibi mükemmel şovuyla büyük alkış aldı. Daha sonra Ünlü pop sanatçısı Sinan Akcil sahne aldı. Konser alanının tamamını dolduran yaklaşık 20.000 vatandaşımız şarkılar ve mükemmel sahne şovlarına eşlik etti. Mükemmel bir gece geçiren Emirdağlılar konserde emeği geçen Devlet büyüklerimize , Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ‘ya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Konser sonlarına doğru sahneye çıkan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Sinan Akçıl‘a günün anısına yakışan Emirdağ‘ın simgesi olan Topak ev maketini hediye olarak takdim etti. Başkan Serkan Koyuncu; “Kadim Şehrimiz her şeyin en iyisi ve kalitesini hak ediyor, büyüyen ve gelişen Emirdağ her konuda iddialı olmaya devam ediyor. Etkinliklerimiz 22 Temmuz ‘ a kadar devam edecek ve tüm halkımızın doya doya eğlenmesi bizim tek hedefimiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi