Bu Maç Merkeze Yakışır

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginin son haftasına girilirken rakipleri ile puan farkını açarak şampiyonluk yarışı Salar Belediyespor ve Emirdağspor karşılaşmasıyla netlik kazanacak. Nefesleri kesecek karşılaşma öncesi Emirdağlılardan karşılaşmanın Şehir stadyumunda yapılması istendi.

Tüm spor camiasının yakın ilgi göstermesi beklenen karşılaşmada Emirdağspor galip gelmesi halinde puanlar eşitlenecek ve ikili averaj ile Emirdağspor şampiyon olacak.

Salar Belediyespor’a ise beraberlik yetiyor. Son derece önemli olan bu karşılaşmanın Salar sahasında oynanacak olması da Emirdağlılar tarafından kaygıları beraberinde getiriyor.

Salar’ın Stadyumu ve tribünleri hem kendi seyircisini hem de misafir takım seyircisini kaldırabilir mi? Maç öncesinde, maç esnasında ve sonrasında, maçın önemi ile gergin olan taraftarlar arasında çıkabilecek olası tatsız olaylar engellenebilir mi? Bu sorumluluk kimin olacak? Sorularını gündeme getiren Emirdağsporlular şampiyonu belirleyecek son maçın Afyon Şehir Stadyumunda oynatılmasını istediler.

Emirdağspor’un karşılaşmaya 10 otobüs taraftar ile katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi