Belçika’da çıkan kavgada yaralanan Emirdağlı hemşerimiz hayatını kaybetti

Belçika’nın Aalst şehrinde Cuma günü çıkan kavgada, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Elhan köyü nüfusuna kayıtlı, 1985 Belçika doğumlu 36 yaşındaki Yunus Çalık, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Cuma akşamı Y. Çalık çalıştığı iş yerinden ayrılarak evine gittiği sırada, sokakta karşılaştığı kişilerle henüz sebebi bilinmeyen nedenle bir tartışma yaşadı.

İddialara göre, çıkan tartışmanın büyümesi üzerine olayın yaşandığı Zoutstraat sokağına yakın bir Kafede oturan diğer arkadaşlarını da çağıran zanlılar, hep birlikte 36 yaşındaki Y. Çalık’ı dövdüler ve başına ağır cisimlerle vurarak ağır yaraladılar.

Olay yerine çağrılan ambulansla Aalst şehrinde bir hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Y. Çalık, hastanede yapılan ilk müdahelenin ardından yoğun bakıma alındı. Durumu çok ağır olan Çalık, Cumartesi günü Aalst’taki hastaneden ambulans ile Brüksel Jette hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılmıştı..

Hastane yoğun bakım servisinde tedaviye alınan 36 yaşındaki Yunus Çalık, burada yapılan tüm müdahalelere olumlu cevap vermedi ve hayatını kaybetti.Belemtürk

Editör: Haber Merkezi