Başkan Serkan Koyuncu’nun Kadir Gecesi Mesajı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU; “Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Bu gece; bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini kutlayacağız. Bu geceye ulaşmanın sevinç ve mutluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla manevi iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir gecesi ile zirveye ulaşacak Ramazan Bayramı sevinci ile taçlanacaktır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda pandemi gölgesinde geçen bu mübarek gün ve gecelerimiz biraz buruk geçse de bu mübarek anların bereketinden faydalanmak gerekir. Bu zor günlerin geçmesi, refaha kavuşmamız için bu mübarek geceleri bolca ibadet ve duayla geçirmekte fayda vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının da müjdecisi olan Kadir Gecesini başta değerli hemşerimiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.”

Editör: Haber Merkezi