Başkan Koyuncu’dan Eğitime Destek

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin Taş Konak’ta Düzenlediği Yemek Organizasyonuna Başkanımız Serkan Koyuncu Katıldı

Avrupa Birliği Erasmus Projelerinin tanıtımının yapıldığı yemekte Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu davete katılan tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin masalarını ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Organizasyonda konuşan Başkan Serkan Koyuncu; “Erasmus gibi faydalı projelerin eğitime katkısı büyüktür. Bu projeler, özellikle öğrencilerimiz için çok daha faydalı olmaktadır. Yabancı ülkeleri gidip görerek tanımak, karşılıklı kültür alışverişi yapmak ve öğrencilere verdiği öz güven açısından bu tür projeler önemlidir. Çocuklarımız tecrübeleniyor, kendine güvenleri artıyor ve bu projeler kendilerini geliştirmeye yardımcı oluyor. “diyerek AB ve Erasmus projelerinin önemini vurguladı.

İlçemizde eğitim öğretimde başarının üst seviyelere çıkmaya başladığını dile getiren Başkan Koyuncu “Bizler Emirdağ Belediyesi olarak çocuklarımızın kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız yeterki geleceğimizin teminatı çocuklarımız başarmayı istesin bizler her daim onların arkasındayız. Bir şehirde kurumlar arasında birlik, dirlik ve beraberlik var ise o şehrin önünde hiç bir engel duramaz.” ifadelerini kullanarak yemek organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Eğlenceli anların yaşandığı organizasyon günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

AB ve Erasmus projeleri tanıtım toplantısına Başkan Serkan Koyuncu’nun yanı sıra Kurum Amirleri, idareciler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Editör: Haber Merkezi