Tiyatro Kulübü öğrencilerine mantıyı öğrenci velisi Saliha Danıştekin yaptı. Sınıf öğretmeni Özcan Çalışkan, bizzat kendi elleriyle öğrencilerine servis yaparak zaman zaman bu tip organizasyonlarla öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmayı hedeflediklerini söyledi.

Kendi işini batırdı ama bakın şimdi nereye atandı? Kendi işini batırdı ama bakın şimdi nereye atandı?

mantı partisi

Öğrenciler, mantıyı yapan Saliha Danıştekin’e teşekkür ettiler. Öğrenci velisi Saliha Danıştekin, gazetemize yaptığı açıklamada; "Öğretmenimiz Özcan Bey'in öğrencilere gösterdiği özveri ve emek, biz velilerin katkısının yanında sönük kalıyor. Eğer öğrencilerimiz mutluysa, biz de mutluyuz. Hepsi birbirinden kıymetli olan miniklerimize afiyet olsun" diye konuştu.

mantı partisi

Fatih İlkokulu'nun bu tür etkinlikleri, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırmak ve okul topluluğunu güçlendirmek amacıyla yapıldığı öğrenildi. Özellikle öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bu tip etkinlikler, öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmalarını ve birlikte vakit geçirmelerini sağlayarak, okul ortamında dostluk ve dayanışma duygularının pekişmesine yardımcı olduğunu belirtildi.

mantı partisi

Kaynak: BÜLTEN