DİNAR’DA SİYASETİN DÜNÜ BUGÜNÜ (1923–2016)

Saygıdeğer okurlarım: Yukarıda okuduğunuz bir kitap adı olacaktır.

18,kitabım Dinar’da Spor baskıya gitti. Yeni yılda sizlere Belediye Başkanlığımız Kültür Müdürlüğünün yılbaşı hediyesi olarak dağıtılacaktır.

Sizlere 19.kitabım olarak böyle bir çalışmayı yapmayı bazı yazar arkadaşlarımın önerileriyle uygun gördüm. Hakikaten bu gün Dinardaki siyaset ile ilgili bir kaynak arasak bulamayız. Çünkü yazılmamış ve yayınlanmamıştır. Ancak mahalli gazetemizde haber ve köşe yazısı olarak bulabilirsiniz.

Ben bu çalışmayı siyasetle uğraşan ve ya uğraşmayan tüm okuyucularla birlikte yapmayı düşündüm.Bu eser sizlerin eseri olacaktır.Ben yalnızca hazırlayıp DERLEYEN olacağım.Şu anda 30’u geçen kişilerden bu konuda destek istedim.Konu Dinar’da Siyasetin Dünü Bu günü olacak.Sayfa sınırı sınırsız.Dinarın eski yıllardaki siyasetini ve son yılların siyasetini anlatan yazınızı gerek yazıp kağıt belgesi olarak gerekse  [email protected]  internet adresime vesikalık bir fotoğraf ekiyle birlikte gönderirseniz derleyeceğim yeni eserde kişilerin isimlerine göre alfabetik olarak sıraya koyup yayınlayacağım.

YAZILAN YAZIDA SADECE KİŞİLERİ VE DİĞER PARTİLERİ TAŞLAYACAK KIRICI SÖZLERİN BULUNMAMASINI RİCA EDECEĞİM.BÖYLE CÜMLELERİ ÇIKARMAK ZORUNDA KALACAĞIM.

Bu kitap gelecek nesile bir kaynak olacaktır.Bunu düşünerek yazılan yazıyı dikkatli kullanmakta yarar vardır.Bende telefonu olmayan bu konu ile ilgilenecek tüm okurlardan ilgi ve yazılarınızı bekliyorum.Telefonu olanları arayıp bu konuda yardım istedim.Seve seve katılacaklarını belirttiler.Sevgi ve saygılarımla.

Ayhan Kalkan

Tel:  0543 4231949