İYİ Parti Bolvadin’de Toker ile Yola Devam Edecek

İYİ Parti ilçe kongrelerine Bolvadin ile devam etti. Bolvadin İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Süleyman Toker’in yanı sıra Nadir Cebel de aday oldu. Kongreden; “mevcut başkanla yola devam” kararı çıktı. Mevcut başkan Toker, partililerden 122 oy alırken diğer aday Cebel ise 24 oyla seçimi kaybetti. İYİ Parti’nin Bolvadin ilçesinde kazanan demokrasi oldu.

İYİ Parti’nin ilçe kongreleri kapsamında Bolvadin’de 2 adayın yarıştığı başkanlık seçimini mevcut başkan Süleyman Toker kazandı. Kongreye İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. Münir Pehlivanoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, adaylara teşekkür ederek yapılan anketlerde İYİ Parti’nin Afyon’da 2 vekil çıkaran tek parti olduğunu söyledi. Mısırlıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kongreler, siyasi partilerin karar organıdır. Hedefimizde kimsenin istikbalini engellemek gibi bir durum söz konusu değildir. Hedefimizde İYİ Partililer olarak; İYİ bir Türkiye’de yaşamak var. İYİ bir ülkenin birer vatandaşı olarak gelir düzeyi yüksek, ahlaklı bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz. 20 yıldır Türkiye’nin gelmiş olduğu noktada bu gün yolsuzluğun, hukuksuzluğun, adaletsizliğin mübah sayıldığı bir ortamda yaşıyoruz. Paramız pul olmuştur. Hiçbir kamu kurumunda insanımızın değeri kalmamıştır. Hastaneler psikolojisi bozulmuş, derdine çare arayan insanlarla dolu. Bizler İYİ Parti olarak sizlere söz verdik; İYİ Parti’yi Afyon’da yapılacak ilk seçimlerde 1. Parti yapacağız. Ben göreve geldiğimde söz verdim; ‘en az %50 oy alacağız ve en kötü ihtimalle en az 3 milletvekili çıkaracağız’ dedim. Bu doğrultuda o günden beri çalışıyoruz. Bu gün İYİ Parti bütün kamuoyu anketlerinde Afyon’da 2 vekil çıkaran tek parti görünüyor. Kendinizle gurur duyun, Allah nazarlardan korusun, birlik beraberliğimizi bozmasın. Bu kongreye katılan iki adayımıza ve onların yönetim kurulu adaylarına teşekkür ediyorum. Bu kongrenin adaylar arasında kaybedeni olmayacak. Bu kongrenin kazananı memleketimiz olacak.”

Kongrede söz alarak bir konuşma yapan Av. Hakan Şeref Olgun; bu davaya baş koyanların yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacaklarından emin olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “İYİ Parti, önümüzdeki seçimlerde tek adam rejimini yıkacak ve millet iradesini yeniden hakim kılacaktır. Bizler bugün burada İYİ Parti iktidarının ön hazırlığını yapıyor, Afyonkarahisar’a demokrasi şöleni yaşatıyoruz. Allah bizlerle yürüyenlere yol açıklığı versin.”

Dr. Münir Pehlivanoğlu da kongrede bir konuşma yaparak Bolvadin’de demokrasinin gereği ve temeli olan oy kullanma işlemlerinden sonra mevcut başkanın yola devam edeceği sonucunun çıktığını söyledi. Pehlivanoğlu; “İYİ Parti adım adım iktidara yürürken ilçelerimizdeki kongrelerde bizler de hemşerilerimizle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Partimizin Bolvadin ilçe başkanı yoluna daha güçlü ve emin adımlarla devam edecektir. Bizler de her daim halkımızın ve partimizin yanında olacağız.” dedi.

Kongre sonucuna göre kazanan listedeki isimler şöyle;

İYİ Parti Bolvadin İlçe Yönetim Kurulu Başkanı: Süleyman Toker,

Asil Üyeler;

İkbal Nedret Özbek, Hakkı Sağdıç, Kazım Aktürk, Mustafa Kemal Baykara, Abdulkadir Furkan Karakaya, Yakup Akmeşe, Yasin Yaman, Mevlüt Durmuşer, Orhan Tezcan, Süleyman Akkuş, Abdullah Ekrem Koyuncu, Erol Çoban, Muammer Bülbül, Hüda Şerbet, Uğur Arpa, Tolga Özkal, Engin Karahan, Ahmet Katrancı, İbrahim Demirer, Bilal Çınar, Abdullah Ekiz, Furkan Demirbaş.

Editör: Haber Merkezi