Horan Gençlikspor 19 Mart’ta Lige Merhaba Diyecek

Bolvadin’in yeni spor kulübü Bolvadin Horan Gençlik ve Spor kulübü Afyonkarahisar 2. Amatör küme A grubunda ilk maçını 19 Mart günü Afyonkarahisar deplasmanında Gezlerspor ile yaparak lige “merhaba” diyecek.

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’de çekilen kura ile fikstürü belirlenen Afyonkarahisar 2. Amatör kümede, toplam 22 takım 4 grupta mücadele edecek. Bolvadin Horan Gençlik Sporun da olduğu A grubunda Çobanlar temsilcisi Kocaöz Belediyespor ile birlikte Afyonkarahisar temsilcileri Gezler, Halımoru Köyü, Değirmenayvalı, Sülünsporla birlikte toplam 6 takım yarışacak. Grubunu birincilikle bitiren takımların direkt olarak 1. Amatöre yükseleceği ligde, ayrıca grup 2. ve 3.’leri arasında oynanacak play-off müsabakaları sonucu 2 takım daha 1. Amatöre yükselerek toplam 6 takım bir üst lige yükselmeyi hak edecek.

TEKNİK SORUMLU AKBAL: “İDDİALI BİR EKİBİZ”

Bolvadin Horan Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu İbrahim Akbal, ligde belli bir oyun planı ve sistemi olan, çoğunluğu genç oyunculardan oluşan ve sportmenliği ön plana çıkaran bir ekip olmayı hedeflediklerini belirterek, “Amacımız altyapılarda eğitimini tamamlayan oyuncularımıza maç ritmi ve tecrübesi kazandırmak, buna rağmen iddialı bir ekibiz de diyebiliriz. Sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını, kazasız, sakatlıksız bir lig olmasını temenni ediyorum.” dedi.

BAŞKAN BÜLENT SEVİM: “BOLVADİN’DEN İKİNCİ BİR ŞAMPİYON TAKIM ÇIKARTMAK İSTİYORUZ”

Yöneticilerle birlikte takımın antrenmanını ve sezon hazırlıklarını izleyen Kulüp Başkanı Bülent Sevim ise, “Amacımız Bolvadin sporuna, Bolvadin gençliğine katkıda bulunmak. Bize bu güne kadar desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Fatih Kayacan’a, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediyemiz iktisadi teşekkülü Bolgiysan Yatırım A.Ş.’ye ve Genel Müdürü İbrahim Aşkar’a teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sezon Bolvadin’den birkaç şampiyon çıkar, bizde Bolvadin Termal spor gibi futbola renk katarız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi