Dayı,"Bolvadin’de yatırımlar devam ediyor"

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de devam eden ve yapımına başlanan yatırımlar ile ilgili basın açıklaması yaptı:

DUBLE YOL TAMAMLANIYOR…

110.000.000 TL ye malolan 53 Km lik Emirdağ-Bolvadin-Çay duble yolu ilçemize kadar olan kısmı geçen yıllarda tamamlanmıştı.Bolvadin-Çay arası kalan bölümün yapımına başlandı. Ayrıca yol güzergahındaki demiryolu üzerine de 2. Köprünün yapımı yüklenici firma tarafından yapılmaktadır. Bu yolun devamı olarak Çay-Dinar arası yol proje ihalesi yapıldı.Yapımı bittikten sonra Antalya yolcuları en kısa güzergah olan ve ilçemizden geçen duble yolu tercih edeceklerdir.

DEREKARABAĞ-BÜYÜKKARABAĞ YOLU ASFALTLANIYOR…

İl genel meclisi bütçesinden ödenek ayrılarak yapılması planlanan Bolvadin-Derekarabağ-Büyükkarabağ arasındaki yol, yolu kullanan vatandaşların istekleri doğrultusunda genişletilerek asfaltlanıyor.

DİŞLİ KASABAMIZA VE DEREKARABAĞ KÖYÜMÜZE YENİ OKULLAR YAPILIYOR…

Geçtiğimiz dönemlerde il genel meclisi ve genel bütçeden ödenekleri ayrılarak ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda Atatürk ilköğretim okulu,Gazi ortaokulu,Yüzüncüyıl ilköğretim okulu, Bolvadin ortaokulu,Endüstri Meslek Lisesi,Yörükzade Ahmet Fevzi Kız İmam Hatip Lisesi,Karayokuş ilköğretim okulu, Kurucaova ilköğretim okulu,Dipevler ilköğretim okulu yapılan eğitim yatırımlarına ilave olarak, 2.000.000 Tl maliyetli 12 derslik Dişli ortaokulu inşaatı tamamlanmak üzere, 1.000.000 Tl maliyetli 6 derslik Derekarabağ ilköğretim okulununda yapımına başlanıldı.

Yapımlarında son aşamaya gelinen adliye sarayı ve yeni cezaevi inşaatı sağlanan ödenekler ile bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İlçemize başta eğitim alanı olmak üzere her alanda büyük yatırım ve hizmetler kazandıran Ak Parti hükümetimiz, bundan sonrada şehrimize yeni yatırımlar kazandırmaya devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi