Bolvadin Esnafından Türk-Bayrağı Teşekkürü


İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu ve İYİ Parti İlçe Başkanı ile birlikte Bolvadin İlçesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti.
İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu” Hemşerilerimin büyük ilgi ve sevgisi bizleri son derece mutlu etti. Esnaf ve vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Bugün çok özel bir gün,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü.Esnafımıza Bayrak dağıtımı seferberliğinin İlçemizde bugüne denk gelmesi Bayrak dağıtımına ayrı bir güzellik kattı.Bugün buraya siyaset yapmak, oy istemek için gelmedik. Esnaf kardeşlerimizle kucaklaşmak, Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını ileterek onun gönderdiği şanlı Türk Bayrağımızı vermek için buradayız. Başlatmış olduğumuz Bayrak dağıtımı seferberliği tüm ilçelerimizde ve Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin işyerlerini şanlı Türk Bayraklarımızla donatıncaya kadar devam edecek" dedi.
Bolvadin’de Şehitler İçin Mevlid Okutuldu
Bayrak dağıtımı sırasında Camiden çıkan İlçe protokolü ile karşılaşan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyelere bir süre İlçe Kaymakamı Adem Öztürk ve protokol üyeleri ile sohbet ettiler. Daha sonra İlçe Kaymakamı Adem Öztürk’e ile Belediye Başkan Yardımcısı İlker Gül’e,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan’a ve İlçe Jandarma Komutanı J.Teğmen Hasan Sökmen’e Türk Bayrağı takdim eden Başkan Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
En anlamlı hediyeyi alan esnaflar ise bayrağı hemen asarak teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi