BOLVADİN, AFJET'E BOYUN EĞDİ  5-2
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de oynamayı hedefleyen Afjet Afyonspor, üçüncü maçında ilçemiz temsilcisi Bolvadin Belediyespor’u evinde oynadığı maçta yenerek zirvedeki yerini korudu
Amatör Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Afjet Afyonspor, Cumartesi günü oynadığı maçı da kazanarak puanını 7’ye yükseltti. Merkez 1 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmada Afjet Afyonspor’un gollerini Hakan (3), Mehmet Özkan ve Mehmet Ferdi atarken, Bolvadin Belediyespor’un golleri Erdal ve Erkan’dan geldi.
Karşılaşmanın ilk golü 23. dakikada geldi. Mor Beyazlı takımın golcü isimlerinden Hakan’ın ceza sahası içerisinden kaleye gönderdiği top filelerle buluştu (1-0).
44. dakikada gelişen bir başka Afjet Afyonspor atağında Murat Balcı’nın ortasını Hakan ikinci kez filelere göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda daha geçti. 53. dakikada Afjet Afyonspor’dan Mehmet Özkan’ın golüne Bolvadin Belediyespor 66. dakikada Erdal ile karşılık verdi (3-1).
75. dakikada Hakan bir kez daha sahneye çıktı ve ceza sahasına ortalanan topu filelerle buluşturarak kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü kaydetti (4-1).
Maçı bırakmayan Bolvadin Belediyespor’un 85. dakikada geliştirdiği atakta Erkan’ın 18 çizgisi üzerinden sert şutu filelerle son buldu (4-2).
Karşılaşmada perdeyi kapatan futbolcu ise Mehmet Ferdi oldu. 89. dakikada Mehmet Özkan’ın ortaladığı topu iyi takip eden Mehmet Ferdi, Bolvadin filelerini görerek Afjet Afyonspor’u 5-2 öne geçirdi.
Bu galibiyetle puanını 7’ye yükselten Afjet Afyonspor, zirvedeki yerini korumasını bildi. Temsilcimiz Bolvadin Belediyespor ise 4 puanda kaldı.
Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi