“Bir Olursak Üstesinden Gelemeyeceğimiz Hiçbir Sorun Olamaz”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Bolvadin’de partiye üye olan 500 kişi için rozet takma töreni düzenlendi. Horan Park’ta düzenlenen törene katılım yoğun oldu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Genel Başkan Meral Akşener’in ve programa katılamayan diğer davetlilerin mesajlarının okunmasıyla devam etti.

Programda ilk konuşmayı Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker yaptı. Başkan Toker ” İYİ Parti ailesi olarak 5 yıl önce Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte Türkiye’de bir umut doğdu. İYİ Parti illerde büyük bir umut olarak kuruldu. Bize 1 yıl sonra bu parti dağılır meclise giremezler bunlardan hiçbir şey olmaz diyenler yanıldı. Bizden hiçbir şey olmaz evet. Bizden olsa olsa vatan olur millet olur. 5 yıl önce bu partiyi Bolvadin’de 30-35 yiğit delikanlı abilerimizle kardeşlerimizle kurduk. Bugün Partimize katılacak 500 yeni üyemizin mutluluğunu paylaşmak için sizleri buraya davet ettik. Bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi

Daha sonra kürsüye gelen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Partinin kurulmasında emekleri olan kurucu üyelere ve Başkanlara teşekkür plaketi taktim etti.

Başkan Mısırlıoğlu konuşmasında” İçinde program yaptığımız bu kadim Bolvadin’i garip Bolvadin yaptılar. Bugün bu garip Bolvadin’deki insanlarımız, bizde varız diyerek bizim saflarımıza katıldılar. Hoş geldiler. Şeref verdiler. Yapılacak ilk seçimde İYİ Parti teşkilatları gümbür gümbür iktidara geliyoruz. Biz Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatları olarak bunu başaracağız. Ben 21 aydır il başkanıyım. 21 ay içerisinde Afyonkarahisar il sınırları içerisinde 200 bin km yol yaptım. Araçların kilometre bilgileri orada. Gitmediğimiz yer kalmadı. İnsanımız o kadar korkutulmuş ki, çocuğunun istikbali ile tehdit edilmiş ki, bu insanlara bunu reva görenleri ilk seçimde onları geldikleri gibi göndereceğiz. Birbirimizi seveceğiz. Şölenimizin adı birlik beraberlik şöleni. Birlikte olmaya birlikte yol yürümeye çok ihtiyacımız var. Özellikle teşkilatlarımız görev yapan arkadaşlarıma sesleniyorum. Birbirinizin gölgesinden rahatsız olmayın. Bir olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Ben siyasi hayatım boyunca bir şeye inandım. İnsan kendine inanan insanlara mahcup olmamak için bir sorumluluğumuz ve zorunluluğumuz oluyor. Biz il başkanı olurken bir hedef koyduk. Hedefimiz yapılacak olan ilk seçimde İYİ Parti’yi Afyon’da birinci parti yapacağız demiştim. 24 saatin 16 saatini partide mesaiye ayırıyorum. Yoksa hiçbir şey kolay kazanılmaz. Biz görevimizin zorluğunun farkındayız. Bugün Afyon’da yapılan tüm anketlerde İYİ Parti açık ara birinci partidir. Hodri meydan, yarın sandığı getirin. İstediğiniz kişiyle iddiaya girin. Bu teşkilatlar Afyon’un birinci partisinin yöneticileridir. Milletvekillerimiz olacak milletvekilimiz değil, belediye başkanlarımız olacak belediye başkanımızı değil, il genel meclis üyelerimiz olacak il genel meclis üyemiz değil. Afyon’u layıkıyla yönetmeye talibiz. Biz her şeyimizi ortaya koyduk. Genel başkanımıza söz verdik. Gecemizi gündüzümüze katacağız. İnsanımızın helal oylarına talibiz. Allah’tan bir şey istiyoruz. Hakkımızı hayırlısını istiyoruz. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. 20 yılda bu iktidarın yaşattıklarından daha kötü bir hale gelecekse bizim dönemimizde Allah bize iktidar yüzü göstermesin. Kimsenin vebalini alacak bizim sorumluluğumuz yok. Biz inandık bu teşkilatlar olarak. Türkiye’yi lider ülke seviyesine getireceğiz. İnsanımızın boynunu büktürmeyeceğiz. İnsanımız onuruyla gururuyla hep birlikte İYİ Parti iktidarında yaşayacağız” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu “Şimdi zaman; akıl, izan, basiret, feraset, iman ve zafere adanmışlıkla kucaklaşma zamanıdır.

Sıradan taassupları aşarak en büyük vefanın, mensubu olmakla şeref duyduğumuz davamıza gösterilmesi gerektiğini haykırmanın zamanıdır.

Tarihle yüzleşmenin huzuruyla, gerçeklerle yüzleşmeye muvaffak olup, kardeşlik hukukunu yaşatma kararlılığını istisnasız herkese duyurma zamanıdır.

Velhasıl zaman; "Yeni bir Türk mucizesi doğmalıdır, doğacaktır! Belki yarın, belki yarından da yakın!" vasiyetine sahip çıktığımızı göstermek, yaşımız kaç olursa olsun yeni ufukların müjdecisi çocuklar olduğumuzu dünyaya ilan etmek zamanıdır evet bir yola çıktık yıl 2017/25 ekim inandık bizler genel başkanımıza güvendik ve düştük yollara amasız fakatsız çünkü bizlerin büyük Türkiye hayallerimiz vardı bu doğrultuda hedefe ulaşmak gece gündüz demeden çalışmak gibi sorumluluğumuz var asil Türk milletini alnı ak başı dik onurlu bir şekilde dünyada şanlı Türk tarihine yakışır bir şekilde yaşatmak ve gündemi belli olan değil gündemi belirleyen büyük devlet olmak mecburiyetimiz bizim vel hasıl 84 milyon insanımızın kendini öteki hissetmeden adaletin tam ve bağımsız kâmil bir şekilde işleyeceği huzur ve güvenin tesis edilmesi insanımızı doğduğu topraklarda doymasını sağlamak paramızın değerini gelir düzeyi yüksek ülkelerin seviyesine çıkartmak geleceğimizin teminatı gençlerimiz evlatlarımızın İ Y İ bir eğitim sistemiyle dünyada üst sıralara getirmek gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldırmak liyakat sahibi işinin ehli insanlarla çalışmak top yekün hepimizin vazifesi bizler bu kutlu yolda yürürken hergün partimize ve genel başkanımıza yönelik teveccüh artmakta artık milletimiz ikdarın gidişini gördü milletimizin teveccühü ve hür iradesiyle yapılacak erken veya zamanında seçimlerin mutlak surette galibi İ Y İ parti olacak inşallah çok Azkaldı geldikleri gibi gidecekler katılımlarıyla bize güç ve kuvvet veren yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz şeref verdiniz ne mutlu Türküm diyene” diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Mısırlıoğlu’nun konuşması sonrası İYİ Parti ailesine katılan üyelere İYİ Parti Rozeti takıldı.

Yaklaşık bin kişi toplu olarak Andımızı birlikte söyledi.

Toplu hatıra fotoğrafı sonrası program Türk Halk ve Türk Sanat müziğinin güçlü sesi Sami Çelik konseri ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi