AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilatı Ankara Ziyaretleri

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Av.Hasan Topçu ile yönetim kurulu üyeleri ilçeye yapılması planlanan yatırımları görüşmek üzere Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundular.

Ankara ziyaretlerinde Milletvekilleri Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Av.Ali Özkaya, Av.İbrahim Yurdunuseven, Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ve Eski Milletvekili Ahmet Koca ile görüşmelerde bulundular.

BAŞKAN TOPÇU: ‘‘İLÇEMİZİN TALEPLERİ KARŞILANMIŞTIR’’

Ak Parti Bolvadin İlçe Teşkilatı olarak Bolvadin'e hizmet üretebilmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av. Hasan Topçu: ‘‘Ankara ziyaretlerimiz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Sağolsun vekillerimiz ve bakan yardımcımız ilçemiz ile ilgili tüm taleplerimize olumlu yaklaşım sergilemişlerdir.

TRAFO MERKEZİMİZİN YAPIMINA YAKIN ZAMANDA BAŞLANACAKTIR.

İlçemiz ve bölgesini kapsayan elektrik sıkıntılarını çözüme kavuşturacak olan büyük trafo merkezi yapımı için kamulaştırma ve proje çalışmaları başladı. İnşallah yakın zamanda yapımına başlanacaktır. Trafo merkezimiz hizmete alındığında enerji sıkıntısı tamamen ortadan kalkacaktır.

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRAL İHALESİ PAZARTESİ YAPILACAK…

İlçemiz , Boyvadalık mevkiine, 12.291,52 m2 alan üzerine kurulması planlanan YAS sulaması ile 549,36 ha alanın sulanması ,10 adet YAS kuyusundaki enerji ihtiyacını karşılamak amacı ile toplam 648 KWE kurulu güce sahip güneş enerjisi santrali kurulacaktır. 21.12.2020 tarihinde ihalesi yapılacaktır.

İLÇEMİZE YAKIŞACAK OLAN YENİ SPOR SALONU HAYIRLI OLSUN…

Bilindiği üzere spor salonumuz yıllar öncesinden yapılmış ve ihtiyaçlara cevap vermemekteydi. Gençlerimizin ve spora meraklı halkımızın ihtiyacını en iyi şekilde giderecek,ilçemize yakışır yeni spor salonu ödeneği bugün itibari ile tahsis edilmiştir. Önümüzdeki aylarda ihalesi yapılacaktır.

Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında katkıları olan, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu,Ali Özkaya,İbrahim Yurdunuseven’e, Bakan Yardımcımız Akif Özkaldı’ya, Valimiz Gökmen Çiçek’e,İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’a, önceki dönem il Başkanımız Hüseyin Sezen’e ,Önceki dönem ilçe başkanımız Ömer Dayı’ ya ve Belediye Başkanımız Fatih Kayacan’a ilçemiz adına teşekkür ederiz.

Bu ülkeye karanlıklar yaşatan,halkımızı karamsarlığa,yoksulluğa sürüklemiş, milletimizin inanç değerlerini yerle yeksan etmiş ana muhalefet partisinin kronik hastalığı olan istismara dayalı, içi boş siyaset tarzı ülkemizin en büyük sorunudur. Bunun örneklerine, ilimizde de ilçemizde de rastlıyoruz. Bunlara prim vermeyen halkımıza minnettarız. İlçemizde şimdiye kadar yaptığımız hizmetler ve yatırımlar konusunda ki çalışmalarımızı bundan sonra daha büyük bir şevkle ve heyecanla sürdüreceğiz.’’ Dedi.

Editör: Haber Merkezi