Judocular Manisa sınavı verecek
Ümitler Judo Türkiye Şampiyonası 21-23 Aralık 2012 tarihlerinde Manisa ‘da yapılacak.
 Ümitler Judo Türkiye Şampiyonası 21-23 Aralık 2012 tarihlerinde Manisa ‘da yapılacak. Yapılacak olan turnuvada Afyonkarahisar’ı 10 sporcu temsil edecek.
Türkiye Judo Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göreTürkiye Şampiyonası’na katılacak kafilede Afyonkarahisar’dan 6 erkek 4 Bayan sporcu, 1 antrenör ve 1 idareci yer alıyor. Manisa Atatürk spor salonunda yapılacak turnuvaya İdareci olarak İbrahim Yılmaz, Antrenör olarak ise Çiğdem Bulut nezaretinde sporcularımız yarışacaklar. Sporcularımızdan Mevlüt Yılmaz, Muhammet Musa Koç, Ahmet Akrokaya, Necati Keleş, Anıl Şenel Dayı, Hidayet Kaya, Fatma Nur Tukul, Alif Akyalçın, İsmiyan Toğuşlu, Kübra Candan yapılacak şampiyonada madalya arayacak olan isimler.
Gaser, “İnşallah derece yaparız”
Manisa’da yapılacak olan şampiyonada sporcularının başarı elde edeceğinden emin olduğunu söyleyen Afyonkarahisar Judo İl Temsilcisi Mehmet Gaser, “Manisa ilinde yapılacak olan Türküye Ümitler Judo Şampiyonasına Afyon’umuzdan yaklaşık 10 sporcu katılacaktır. İnşallah Türkiye şampiyonasından derece yaparak döneriz ve milli takıma sporcu vermeye başlarırız” dedi.
Gaser, Judo sporunun her geçen gün büyük bir gelişim gösterdiğine dikkat çekerek gençlerin ilgisinden memnun olduklarını ve Türkiye şampiyonasında önemli başarılara imza atmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.odak
 
Editör: Haber Merkezi