CHP'DEN AFJET AFYONSPOR'A MORAL ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve yönetim kurulu üyeleri AFJET Afyonspor'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  

Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanın ardından Afyonkarahisar’a dönerken AFJET Afyonspor’u taşıyan otobüse Sakaryasporlu bazı taraftarlarca yapılan taşlı saldırıyı kınayan CHP İl Başkaı Kemal Demirkırkan ve yönetim kurulu üyeleri elim saldırı sonucu yaralanan Sportif Direktör İbrahim Çelik'e de geçmiş olsun dileklerini ilettiler.  
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un antremanına katılan CHP'li heyet tüm takıma baklava ikramında bulundu. Daha sonra futbolcularla sohbet eden heyete AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel tarafından takım hakkında bilgiler verildi. 
Takımın Afyonkarahisar'ın yüz akı olduğunu kaydeden CHP İl Başkanı Demirkırkan, "AFJET Afyonspor kentteki büyük bir eksikliği dolduruyor. Kulüp Başkanımız Salih Sel olmak üzere emeği geçen herkese bugüne kadar gösterdikleri başarılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Demirkırkan, Darıca Gençlerbirliği maçında takımından mutlak galibiyet beklediklerini kaydederken başarılar diledi. Öte yandan AFJET Afyonspor oyuncuları ve teknik heyeti ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Editör: Haber Merkezi