İscehisar’da 40 Yıldır Yenilenmeyen Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

İller Bankası işbirliği ile ilçemizin kanalizasyon hatlarının yenileneceği “SUKAP” (Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri) proje ihalesinin ardından sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı.

Yer teslimi imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “İscehisar’ımızın geleceğini planlayarak İller Bankası işbirliğinde %50’si hibe 13,5 milyon TL bedelli “SUKAP” (Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri) projesi ile ilçemizin mevcut kanalizasyon hatlarını yenileyeceğiz.

İller Bankası yetkilileri ile yüklenici firma Mavi Grup Turizm Yapı Ticaret A.Ş. firma yetkililerinin katılımı ile sözleşme imzalayarak yer teslimini yaptık. Çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

Projede 19.180 metre kanalizasyon hattı, 505 adet muayene bacası, 2.100 metre parsel bağlantı hattı, 350 adet parsel bacası ve kanalizasyon inşaatı yapım işi yer alıyor.

Projelerin uygulama süresi sözleşme tarihinden itibaren 450 (dört yüz elli) gün.

İscehisar için heyecanlanıyor, İscehisar için çalışıyoruz.

Projemizin hayata geçirilmesinde Cumhurbaşkanlığı Danışmanlarımıza, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim’e, İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan’a, belediye meclis üyelerimize, belediye personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Editör: Haber Merkezi