ÇMK Başkanı Abdullah Altın, Mazbatasını Başkan Şahin’den Aldı

İscehisar’da tarımla uğraşan vatandaşlarımızın mahsullerinin zarar görmemesi ve hayvan sahipleri ile ortak hareket edilmesi amacıyla 02/07/1941 tarih ve 4081 sayılı Kanuna istinaden Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı faaliyete başladı.

Belediye Meclis kararı ile İscehisar Çiftçi Malları Koruma Başkanı olarak görevlendirilen Abdullah Altın’a mazbatasını veren Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda ilçemizde eksikliği hissedilen Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı faaliyete geçiyor. Vatandaşlarımızı bu hususta duyarlı olmaya, birlik ve beraberlik içinde sevgi ve saygı ortamında ortak akılla çözüm üretmeye davet ediyor, ÇMK Başkanı Abdullah Altın ve ekibine başarılar diliyorum. İlçemize Hayırlı uğurlu olsun.” dedi

Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Altın, Bizleri bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Ahmet Şahin ve Belediye Meclis üyelerimiz başta olmak üzere, Afyonkarahisar Milletvekillerimize, Valimiz Gökmen Çiçek’e, Kaymakamımız Uğur Kapar’a, Demokrat Parti İlçe Başkanımız Yıldırım Mercan’a ve r emeği olan herkese teşekkür ediyorum. ”dedi.

Editör: Haber Merkezi