Zeybek Başkan’dan Geçmiş Olsun Mesajı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, merkez üssü Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen Afyonkarahisar’da da hissedilen 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’yi telefonla arayan Başkanımız, geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.Mesajında bölge halkı ve Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize yaşanan depremin ardından geçmiş olsun temennisinde bulunan Zeybek Başkan; Afyonkarahisar’ın 1. Derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.

“BİRİNCİ DERECEDE DEPREM BÖLGESİYİZ”

Başkan Zeybek şöyle devam etti; “Bizler 1. derece deprem bölgesinde ikamet eden bir iliz.Bir kez daha deprem gerçeği şunu gösterdi ki yapılacak olan binaların depreme dayanıklılığı daha da önem kazanıyor. Bizler birinci derecede deprem bölgesinde yaşıyoruz dediğimiz zaman birileri kentsel dönüşüm hadisesinde ‘yok efendim depremle bizi korkutuyor musun?’ diyorlardı. Tabii depremin ne zaman geleceğini, hangi şiddetle geleceğini hiçbirimizin kestirmesi mümkün değil, ama biz insan olarak tedbirimizi almakla mükellefiz. Rabbim ülkemizi, şehrimizi ve bölgemizi her türlü depremden afetten muhafaza eylesin” dedi.

Editör: Haber Merkezi