Zeybek Başkan’dan Esentepe Mahallesi’ne Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Esentepe Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkanımız, hemşehrileri ile kucaklaştı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Cuma ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanımız, bu hafta Esentepeli hemşehrileri ile buluştu, görüş ve önerileri dinledi.

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek, vatandaşların talep ve önerilerini ilk ağızdan dinlemek için mahalle gezilerini sürdüren Zeybek Başkan’a Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ve Mahalle Muhtarı Adem Tota eşlik etti.

Cuma namazı ardından çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkanımız hediyeler verdi, fotoğraf çekindi. Vatandaşlar ile hasbihal ederek kısa sohbetlerde bulundu. Mahalle aralarında gezerek yapılan çalışmaları inceledi, taleplerin istişaresi yapıldı. Ziyaret muhtarlık hizmet binası önünde aile fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

HER DAİM MAHALLE SAKİNLERİMİZİN VE MUHTARIMIZIN YANINDAYIZ

Saha ziyaret çalışmalarının vatandaşları dinlemek için önemli olduğunu belirten Başkanımız açıklamasında; “Bu hafta Cuma namazını mahallemizde kıldık. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarımızla bir araya geldik. Problemler var mı sorduk ve dinledik. Eksik olan talepleri arkadaşlarımız not aldı. Hasbihal ettik. Her daim mahalle sakinlerimizin ve muhtarımızın yanındayız” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Adem Tota ise “Belediye Başkanımın ayaklarına sağlık. Mahallemizi gezdik, hiçbir sıkıntımız yok. Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi