Zeybek Başkan Okçuluk Merkezi’ni İnceledi

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Valimiz Gökmen Çiçek şehrimize kazandıracağımız yeni okçuluk merkezi ve sosyal tesisi ziyaret etti. Spor şehri Afyonkarahisar sloganı ile bu alanda yeni projeler üretilirken start alan yatırımlarda faaliyete açılmak için gün sayıyor. O yatırımlardan biri olan Okçuluk Merkezi ve Sosyal Tesis projesi de hızla ilerliyor.

Afyon Şehir İstasyonu içinde yer alan, ata sporumuz okçuluğu gençlere sevdirmek, sportif faaliyetlerin şehrimizde yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Belediyemiz tarafından inşa edilen merkez, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Valimiz Gökmen Çiçek tarafından ziyaret edildi. Yeniden düzenleme ve inşa çalışmalarını inceleyen Zeybek Başkan, Vali Çiçek’e de tesis ve okçuluk merkezi hakkında bilgiler verdi.

KISA SÜREDE HİZMETE ALINACAK

İnceleme gezisi ardından açıklama yapan Zeybek Başkan; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak ata sporu olan okçuluğun yeni nesillere sevdirilmesi ve öğretilmesi amacıyla kolları sıvadık. Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi yeniden hatırlatarak, değerlerimize sahip çıkmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda bu kadim şehrin spor şehri olarak anılması için de bu tür projeler üretiyoruz. Gençlerimiz hem spor yapacak hem de keyifli vakitler geçirecek. Tüm vatandaşlarımız burada sosyal aktivitede bulunarak verimli zamanlar geçirecekler. Kısa sürede bu yatırımı tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi