Zeybek Başkan Miniklerle Fidan Dikti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretleri kapsamında Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde ana okulu öğrencileriyle birlikte fidan dikti. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerle buluşan Başkanımız, fidanları toprakla buluşturdu.

Miniklerle fidan dikmenin ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, fidanları dikmenin yanında dikilen fidanlara sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Daha temiz bir hava, daha yeşil bir dünya için her vatandaşın dikili bir ağacı bulunsun istiyoruz. Sizlere ağaç sevgisini aşılamak çok güzel bir duygu. Sizlerden isteğimiz beraber dikeceğimiz fidanlarımıza sahip çıkın. Bu ağaçların büyümesi ve gelişmesi noktasında her biriniz emek verin” diye konuştu.

Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Başkanımız onlarla yakından ilgilenerek keyifli vakit geçirdi. TOKİ Fatma Aliye Hanım Anaokulu öğrencileri ve idarecileri ile yapılan fidan dikim etkinliği hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi