Zeybek Başkan Meclis Üyelerini İftarda Ağırladı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Zeybek Başkan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal, AK Parti, MHP, CHP ve İyi Partili Meclis Üyeleri katıldı.

Ramazan Ayı'nda meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Zeybek Başkan, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar ve iyilikler getirmesi temenni ediyorum. Ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Meclis üyelerimize aileleri ile birlikte sağlık sıhhat içerisinde nice Ramazanlara ulaşmalarını diliyorum. Şehrimizin gelişmesinde katkı sunan ve davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Ramazan bayramınız mübarek olsun" dedi.

Düzenlenen iftar yemeği karşılıklı görüş alışverişi ve yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

RAMAZAN AKŞAMLARI ZAFER MEYDANINDA BİR BAŞKA

Belediyemizin düzenlediği Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçerken, özellikle çocuklar çeşitli gösteriler ve oyunlarla doyasıya eğleniyor.

Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için hazırladığı etkinlikler kapsamında Zafer Meydanı çocuklar ve ailelerini misafir etmeye devam ediyor. İftardan sonra Ramazan Sokağı ve meydanda gerçekleştirilen etkinlikte özellikle çocuklar için çeşitli oyunlar, gösteriler ve mini konser yapılırken, etkinliğe katılan çocuklara ve ailelere sürpriz hediyeler dağıtılıyor. Şarkılar, oyunlar ve gösterilerle çocuklar çok eğlenirken, aileleri de eğlenceye ortak oldu. Semazen, Aşuk ile Maşuk, 32 Farz Yarışmaları, gölge oyunları ve çeşitli gösterilerle alanı dolduran binlerce Afyonkarahisarlı özlediği Ramazan akşamlarına düzenlediğimiz etkinliklerle kavuştu.

Programa katılan vatandaşlar ise kendilerinin ve çocuklarının çok eğlendiğini belirterek etkinlikler için Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Belediyemize teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi