Zeybek Başkan Kanlıca Mahallesi’ni Ziyaret Etti

         Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretleri sürüyor. Bu kez ki durak Kanlıca Mahallesi oldu. Muhtar Serhat Tugan ve hemşehrileri tarafından coşku ile karşılanan Başkanımız vatandaşlarla ve çocuklarla buluştu.

Zeybek Başkan’ın Kanlıca Mahallesi ziyaretine Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal ve birim müdürleri eşlik etti.  Çocukların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkanımız onlara çeşitli hediyeler verdi fotoğraf çekindi. Mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Başkanımız yerinde incelemeler yaptı. Hemşehrileri ile yakından ilgilenerek talep ve önerileri de dinledi. Tek tek not alarak talimatlar veren Başkanımız mahallenin ihtiyaçlarının yerine getirileceğini belirtti. Vediha Ahmet Kızılkaya Anaokulunu da ziyaret eden Başkanımız öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Mahalle ziyaretlerinde ikinci kez bir araya geldiklerini ifade eden Başkanımız Mehmet Zeybek; “Mahallemizde eksiklikler var mı talepler nelerdir diye ziyarette bulunduk. Geçmiş dönem Muhtarımız vefat etti Serhat Bey muhtar oldu. Kendisine de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olduk. Mahalle sakinlerimizin cami talebi var. Yerinde inceleme yaparak, istekleri not aldık. Kısa zamanda yerine getirerek hizmetlerimizi halkımıza sunacağız. Misafirperverliklerinden dolayı Muhtarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise; “Afyon’un en büyük mahallesinde Kanlıca Mahallesindeyiz. Şehrimizin en güzel mahallelerinden bir tanesi. Muhtarımızın ve vatandaşlarımızın mahalleye ilgisi alakası güzel. Talepler istekler alındı. Sayın Başkanımız ihtiyaçları giderecek. Başkanımıza ve hemşehrilerimize, muhtarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti yine her zamanki gibi halkın içinde olmaya devam ediyor” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Serhat Tugan’da teşekkürde bulunarak memnuniyetini ifade etti. Tugan,“Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, müdürlerimize ve belediye personellerine teşekkür ediyoruz. Kanlıca Mahallesi 101 sokaktan oluşan büyük bir mahalle. Eksikliklerimiz giderildi. 1 yıl içinde Başkanımız bizi kırmadı kısa sürede iki cep park yaptı. Başkanımız sağ olsun taleplerimizi not aldı, yerinde inceledi. Emeklerinize ayaklarınıza sağlık” dedi.

Editör: Haber Merkezi