Zeybek Başkan Fatih Mahallesi’nde

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretleri sürüyor. Bu haftanın ziyaret durağı ise Fatih Mahallesi oldu. Zeybek Başkan, Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Her hafta farklı bir mahalle ziyaretinde bulunan Zeybek Başkan vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yerinde çözüm anlayışı ile hareket eden Zeybek Başkan ve ekibi yapılan çalışmaları incelerken yapılacak çalışmaların ilk adımını da ilgilileri ile birlikte atıyor. Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde gören Zeybek Başkan, durum değerlendirmesinde bulunarak çalışmaların daha etkin ve kalıcı olmasının da önünü açıyor. Mahalle ziyaretlerinin bu haftaki adresi ise Fatih Mahallesi oldu. Zeybek Başkanın ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcımız Barış Dal ve belediyemiz birim müdürleri eşlik etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunan Zeybek Başkan talepleri tek tek not alarak gerekenin yapılması için ekibine talimat verdi. Hem şehrimize hem de gönüllere dokunan Zeybek Başkan ve ekibi mahalleye yapılan yatırımlarını da yerinde inceledi. Mahallede bulunan çocuklarla da buluşan Zeybek Başkan geleceğin teminatı çocuklarımıza oyuncak hediye etti.

EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ İLE YOLA DEVAM

Gönül Belediyeciliği şiarı ile hareket ettiklerini aktaran Zeybek Başkan, mahalle ziyaretlerini önemsediklerini vurguladı. Fatih Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkanımız Mehmet Zeybek, hemşehrileri ile bir araya gelmekten onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Zeybek açıklamasında; “Vatandaşlarla her fırsatta buluşarak şehrimizi birlikte yönetim anlayışı ile geleceğe taşıyoruz. Gayemiz, her bir vatandaşımıza ulaşarak sorunları yerinde görüp çözüme kavuşturmak. Mağduriyetleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyor, şehrimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz ile mahallenin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yatırımları inceliyor, yeni yatırımların ilk adımını da yerinde atıyoruz. Bu şehir için çalışmaya, bu şehri her alanda birinci yapmaya, vatandaşlarımızın mutluluğu için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Gönülden çalışıp gönüller yapmak bizim işimiz. Bu düsturla kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ımız için bizler her zaman halkımızın yanında olacağız. Teveccühlerini esirgemeyen Fatih Mahallesi Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Taleplerini dinledik, çalışmalar da kısa sürede başlayacak. Hiç şüpheleri olmasın, bizler her zaman onların yanındayız. El ve gönül birliği ile yola devam” diye konuştu.

Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri de Zeybek Başkanın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Ziyaret ardından Şükrü Çelikalay Cami avlusunda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Editör: Haber Merkezi