Zeybek Başkan Ekiplerimizle Birlikte Sahada

Şehir dışındaki programından gelir gelmez Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, karla mücadele kapsamında sokak, cadde ve ana arterlerde çalışan ekiplerle birlikte sabaha kadar sahadaydı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, yoğun kar yağışı nedeniyle sokak, cadde ve ana arterlerde çalışma yapan ekipleri gecenin saat: 02:00’sinde yakından inceleyerek, sabaha kadar çalışmaları takip etti.

Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinden oluşan 6 ekip, 200 personel ve 50 iş makinesi yoğun kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren çalışmalarına başladı. Cadde, sokak ve ana arterlerde yoğun bir çalışma yürüten ekipler, yolların kapanmaması için büyük bir mücadele ederken buzlanmalara karşı da yollara tuzlama ve solüsyon döktü.

EKİPLERİMİZ SAHADA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR

Ekiplerin çalışmalarını gece saat 02:00’den itibaren yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, kapanan yolun bulunmadığını dile getirdi. Başkanımız Zeybek, “Meteoroloji’nin yoğun kar yağışı uyarısının ardından yolların kapanmaması, kayma ve buzlanma oluşmaması için ekiplerimizle teyakkuza geçtik. Şehrimizin cadde ve sokaklarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Karla mücadele konusunda hazırlıklı olan ekiplerimiz sahadaki yerini aldı. Kapanan bir yolumuz yok. Karla mücadele ekiplerimizle sabaha kadar görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızdan kar lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Ayrıca sürücülerimizin özellikle şehir içi hız kurallarına uymalarını araçlarına kar lastiği ve zincir takmalarını istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi