Zeybek Başkan'dan Regaip Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu belirten Başkanımız Zeybek, tüm İslam âlemine huzur ve barış temennisinde bulundu.

“Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı mübarek üç ayların manevi iklimiyle birlikte huzurunu yaşıyoruz. Üç aylar, her şeyden önce bir arınma ve yenilenme mevsimidir. Dolayısıyla rahmet, bereket ve mağfiret dolu bu günleri müminlere açılmış bir fırsat kapısı olarak bilerek bu gün ve geceleri Rabbimizin rızasını kazanmak için vesile kılalım. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah’a yakınlaştıran günlerdir. Regaip Kandilinin de bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Regaip Kandilinin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi